Hvalpe fra os

Vi opdrætter efter Dkk og Spidshundeklubbens avls anbefalinger.

Vores hvalpe bliver født og vokser op inde i huset hos os, de vil blive født inde på et værelse hvor en af os i de første uger altid vil sove og være hos dem.


Når de bliver ældre og vi vurderer dem klar til det vil de blive flyttet i hvalpe kravlegård i stuen og her vil de komme til at opleve verden og vores andre hunde tættere på. Her bliver de vænnet til alle alm. lyde som opvaskemaskine, støvsuger, tv og lign. ligesom der vil begynde at blive åbnet op for gæster, og der vil de med tiden også begynde at komme lidt ud i haven.


Vi bor så heldigt, at vi ikke har langt til en større by hvor der er spændende ting som biler, busser og lign. de kan opleve.
Da vi bor midt i Vendsyssel er vi tæt på skov og strand så det er noget vi vil besøge med hvalpene, herved vænner de sig også til at køre bil og gå med line og halsbånd.


Hvalpene vil være klar til at flytte fra de er 8 uger, og her vil de være vacineret, have fået ormekur, være chippet og dyrlæge tjekket. Der vil medfølge Dkk stambog, foder, baby halsbånd og baby line og et lille tæppe med lugt fra mor og de andre.

Del siden